eancodeshop.nl logo

eancodeshop.nl

33 revisiones independientes 8.0 / 10

Información



Coloque y valide la revisión con:

Facebook
Verificar por correo electrónico

64%
6%
9%
3%
18%



Hoontje
Hoontje 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

Today

Goed product, zeer klantvriendelijk, snel geleverd

Snelle levering (volledig geautomatiseerd) en zeer duidelijke website. Aanrader om snel aan voldoende EAN codes te komen voor een schappelijke prijs.


Marcel Coumans
Marcel Coumans 6/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2 days ago

Inloggegevens

Na uw bevestiging zou ik binnen 10 minuten uw inloggegevens ontvangen. Tot nu toe niet gekregen


Tjerk Wijnia
Tjerk Wijnia 6/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

4 days ago

Ean

Rond 17.00 uur codes aangekocht. Bericht terig. Binnen.10 min krijgt u een mail met inloggegevens om de codes te dowloaden. Nu 3buur verder en nog geen mail.


Fa. A.
Fa. A. 2/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

8 days ago

Ivoren torentje...

100 barcodes besteld, maar niet gekregen. Niet in SPAM folder, kreeg nog een andere tip, nieuw wachtwoord aanvragen.. Maar ook niks. Gewoon debiel, ik bestel 100 barcodes, heb ze niet en kan ze gewoon niet bereiken. Geen telefoonnummer, enkel via formulier, waar je niet op geholpen wordt. Slechter en onpersoonlijker kan niet :-(...


Rutger Hoogvliet
Rutger Hoogvliet 2/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

9 days ago

Na een week nog steeds de gekochte codes ontvangen!

Bestel hier niet!!

Ik heb een week geleden EAN-codes gekocht en deze nog steeds niet ontvangen, terwijl de belofte is dat je ze binnen 10 minuten in je mail hebt. Vervolgens zijn ze telefonisch niet te bereiken en reageren ze niet op mails.
Enorme afrader dus.


Tim Laarman
Tim Laarman 2/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

11 days ago

Opgelicht?

Bestelling geplaatst, codes nooit ontvangen. Meerdere keren contact opgenomen via het contactformulier.
Geen reactie.
Geld weg, geen codes. Opgelicht.


Rody Vdm
Rody Vdm 10/10
Escribió 2 opiniones | orden verificada

13 days ago

Mooie actie

Scherpe prijzen, goede codes


Eva Anoniem
Eva Anoniem 8/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

13 days ago

Bedankt evelien

Evelien heeft mij goed geholpen, duurde een paar uur langer. Er stond binnen 5 minuten geleverd. Ik had niks ontvangen. Evelien heeft mij geholpenn, de mail van de bestelling zat in mijn junk folder. Groet Eva


M. Anoniem
M. Anoniem 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

13 days ago

Oke service

Geen aanvullende opmerking


Pieter Der vondoleren
Pieter Der vondoleren 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

13 days ago

Juiste levering

Levering spoedig, snel


Robbert Engelen
Robbert Engelen 2/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-31

Slecht

Eenvoudig ean codes “kopen”, maar vervolgens zijn deze waardeloos omdat ze niet beschermd zijn.
Deze service kun je vanzelfsprekend wel aanschaffen middels een abonnement bij deze partij. Dát hadden ze er niet bij verteld toen je de codes kocht...


Ronald Muller
Ronald Muller 4/10
Escribió 4 opiniones | orden verificada

2020-10-23

Onverwachte kosten na bestellen

Je besteld EAN codes omdat je geen bestaande codes wil of codes die al eerder gebruikt zijn. Je besteld een aantal tegelijk om in de toekomst nog extra producten te kunnen merken met Ean. Gekocht kom je er achter dat ze dus niet garanderen kunnen dat iemand anders jou codes gebruiken zonder dat je hier weer extra voor moet betalen. Dat vind ik belachelijk je hebt ze legaal gekocht, waarom zou je dan erxta moeten betalen om er voor te zorgen dat de eans niet iligaal gebruikt gaan worden. Kun je ze net zo goed gratis laten genereren, daar heb je dit risico ook.


Joep Webshop
Joep Webshop 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-20

Prima codes

Niks aan te merken


Stefaan Zilveren
Stefaan Zilveren 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-20

Goed geleverd

Bedankt voor de codes


Hj Ulken
Hj Ulken 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-12

Snelle en duidelijke website

Snelle en duidelijke website


Thom Anoniem
Thom Anoniem 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-12

Goede website

Doen wat wordt beloofd


Jhh Van der
Jhh Van der 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-12

Ondanks storing codes

Eancodeshop had een storing van 24uur, waardoor ik niet direct mijn codes kreeg. Wel opgelost door de klantenservice. Zelfs in het weekend.


Joline Van
Joline Van 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-10

Snelle, duidelijke en goede service

Snelle, duidelijke en goede service


Rick Veen
Rick Veen 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-04

Bedankt

Review waard. Afspraken nagekomen!


Noel Vredenburg
Noel Vredenburg 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Eigen merk producten

De codes gekocht voor mijn eigen merk producten. Snelle levering.


Sam Van heemskerk
Sam Van heemskerk 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Klantenservice

Na mijn bestelling had ik na 20minuten nog geen codes ontvangen. Hierna heb ik contactopgenomen met de klantenservice. Binnen 1 uur kreeg ik van Evelien een reactie, de codes stonden in de spam folder van mijn mail... (oeps..). Bedankt evelien voor het helpen


Bob Onbekend
Bob Onbekend 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Gewoon oké

Gebruik mijn codes voor Bol.com, alles verder goed


Abby Van gangelen
Abby Van gangelen 8/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Goed en snel

Goed en snel geleverd


Susanne Van p.
Susanne Van p. 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Niks aan te merken

Snel geleverd en goede prijs


Jeannette Wezenberg
Jeannette Wezenberg 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-01

Snel geregeld

Zoals altijd ...super snel binnen 3 min de code's binnen.


Vincent P
Vincent P 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-08-22

Snelle service

Binnen een uur had ik de mail ontvangen, hierin stonden de login gegevens van mijn account. Direct de codes kunnen downloaden. Top


Esther Giessenburg
Esther Giessenburg 6/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-07-27

Ongevraagd account

Na bestelling werd er ongevraagd een account aangemaakt. Daarnaast wordt er gemaild met het advies om een abonnement te nemen om de gekochte codes te beschermen.
Ik vond dit persoonlijk geen prettige ervaring en koop mijn codes voortaan elders.


eancodeshop.nl

eancodeshop.nl logo screenshot

wilt u één of meerdere ean nummer kopen? eancodeshop levert: | ? officiële ean nummers ? direct geleverd ? gratis barcodes


Información del sitio web


Acerca de Feedback platform

Recopilamos comentarios de consumidores de todo el mundo y somos la única plataforma de comentarios donde los revisores son recompensados ​​por escribir comentarios de calidad.

Al retribuir a la comunidad que hace posible obtener información valiosa para las empresas, hemos creado una gran comunidad de revisores.

Nuestro software de revisión avanzada aumentará la clasificación de Google para los propietarios de tiendas web y la mejor parte es gratis.

Logo Footer FBP

"Plataforma de revisión independiente para tiendas virtuales para obtener valiosos conocimientos de los clientes. Somos la única compañía que compensa a nuestros revisores por su tiempo para obtener revisiones de mayor calidad."

Para las revisoras


Crear cuenta de revisor

Únase a la plataforma de reseñas n. ° 1 de forma gratuita y comience a ganar dinero por cada reseña que escriba

Para propietarios de tiendas web


Precios

De paquetes gratuitos a empresariales

Integraciones

Complementos Plug & Play para la mayoría de las plataformas de comercio electrónico