eancodeshop.nl logo

eancodeshop.nl

56 revisiones independientes 9.0 / 10

Información



Coloque y valide la revisión con:

Verificar por correo electrónico

75%
11%
5%
4%
5%



Izak Van
Izak Van 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-06-29

Voorzienend

Snel en eenvoudig codes aankopen.
Binnen enkele minuten klaar voor gebruik!


Jan De
Jan De 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-06-19

alles OK

Digitaal contact was ook goed.


Hans De waal
Hans De waal 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-06-10

Super gemakkelijk en supersnel!

Met een paar klikken 100 EAN-codes in de mail... gemakkelijker kan echt niet. Concurrerende prijs. Aanbevolen!


Rens Van dijk
Rens Van dijk 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-05-15

Erg tevreden

Moment dat ik betaald had kreeg ik de code’s perfect!


Jeroen Vollmuller
Jeroen Vollmuller 8/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-05-11

Ean code gekocht

De ean aankoop ging heel makkelijk, na betaling via ideal kreeg ik gelijk de bevestiging in de mail.
Nog geen uur later heb ik de eerste barcodes al afgedrukt!


Gert Van
Gert Van 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-05-05

snel en goed

zeer makkelijk en snel klaar. Binnen enkele minuten had ik de eancodes


Frank Hage
Frank Hage 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-04-30

Super Snel

Super snel geleverd alles is naar wens


Delano Kattestaart
Delano Kattestaart 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-04-14

goed voor elkaar

prima systeem, werkt snel en de prijs is zeer goed.


Koos Vanlierop
Koos Vanlierop 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-03-21

Scherpe prijzen

Voordelige ean codes


David Weensen
David Weensen 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-03-21

Goed voor bol.com

Vaker besteld, geen problemen, goed


Thom Petersen
Thom Petersen 8/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-03-18

Goedkoop

Goedkoop.... actie mooi


Cindy Anoniem
Cindy Anoniem 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-03-18

Gratis codes

Bedankt voor de mil


Gg Anoniem
Gg Anoniem 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-03-18

Goedkoop

Goedkoper dan de rest online


Pieter Anoniem
Pieter Anoniem 8/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-02-22

Kan beter, maar goed opgelost

Na 1uur had ik mijn mail nog niet ontvangen
Vervolgens contact opgenomen met de website.
Probleem was opgelost. Mail niet goed gelezen... Excuses voor mijn vorige review...
Bedankt Evelien.
Groet,
Pieter


Anoniem Anoniem
Anoniem Anoniem 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-02-22

Alles goed

makkelijk account


D. Van lansschot
D. Van lansschot 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-02-22

Goede levering

Snel in mijn account


Elisa De
Elisa De 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-01-20

goedkoop en snel

binenn 3 minuten had ik mijn 500 eancodes, helemaal blij.


Bart robert Twinwebs
Bart robert Twinwebs 8/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-01-11

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling aankopen, snelle verwerking.
Alleen facturatie loopt mis...spijtig support voor hulp gecontacteerd.


Bertjan Middel
Bertjan Middel 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2021-01-11

Snel afgehandeld

Snelle afhandeling en scherpe prijzen.


Jimmy Nieuwenhuis
Jimmy Nieuwenhuis 6/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-12-29

mooie site, product snel geleverd, geen telefoonnummer

De website is top,
het bestellen gaat prima, maar ze zijn telefonisch niet te bereiken. (geen telefoon nummer bekend)

als je een vraag hebt moet je dus een formulier invullen en maar afwachten, voor de mensen die snel antwoord willen om door te kunnen is dit niet zo praktisch.


Oltjeee
Oltjeee 10/10
Escribió 2 opiniones | orden verificada

2020-12-29

Goed

Goede snelle levering ean code goede betaling


Crea Handigehandjes
Crea Handigehandjes 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-12-24

Zeer tevreden

Dit is voor mijn nieuw, maar het ging helemaal goed.\r\nIk ben er blij mee.


Remco Van beerendonk
Remco Van beerendonk 2/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-12-22

oplichters nep site

heb 1000 codes gekocht maar niets gekregen oplichters!!!!!!


Jaimie Verhoeven
Jaimie Verhoeven 4/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-12-22

Nog geen code ontvangen

Heb de betaling gedaan en heb de review mail ontvangen voor de effectieve code. Daarom de 2 sterren.

Als de EAN code nog volgt dan wil ik review herbekijken naar 5 sterren. Want de bestelling verliep wel zeer vlot


Hoontje
Hoontje 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-11-24

Goed product, zeer klantvriendelijk, snel geleverd

Snelle levering (volledig geautomatiseerd) en zeer duidelijke website. Aanrader om snel aan voldoende EAN codes te komen voor een schappelijke prijs.


Marcel Coumans
Marcel Coumans 6/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-11-21

Inloggegevens

Na uw bevestiging zou ik binnen 10 minuten uw inloggegevens ontvangen. Tot nu toe niet gekregen


Rody Vdm
Rody Vdm 10/10
Escribió 2 opiniones | orden verificada

2020-11-11

Mooie actie

Scherpe prijzen, goede codes


Eva Anoniem
Eva Anoniem 8/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-11-11

Bedankt evelien

Evelien heeft mij goed geholpen, duurde een paar uur langer. Er stond binnen 5 minuten geleverd. Ik had niks ontvangen. Evelien heeft mij geholpenn, de mail van de bestelling zat in mijn junk folder. Groet Eva


M. Anoniem
M. Anoniem 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-11-11

Oke service

Geen aanvullende opmerking


Pieter Der vondoleren
Pieter Der vondoleren 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-11-11

Juiste levering

Levering spoedig, snel


Robbert Engelen
Robbert Engelen 2/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-31

Slecht

Eenvoudig ean codes “kopen”, maar vervolgens zijn deze waardeloos omdat ze niet beschermd zijn.
Deze service kun je vanzelfsprekend wel aanschaffen middels een abonnement bij deze partij. Dát hadden ze er niet bij verteld toen je de codes kocht...


Ronald Muller
Ronald Muller 4/10
Escribió 4 opiniones | orden verificada

2020-10-23

Onverwachte kosten na bestellen

Je besteld EAN codes omdat je geen bestaande codes wil of codes die al eerder gebruikt zijn. Je besteld een aantal tegelijk om in de toekomst nog extra producten te kunnen merken met Ean. Gekocht kom je er achter dat ze dus niet garanderen kunnen dat iemand anders jou codes gebruiken zonder dat je hier weer extra voor moet betalen. Dat vind ik belachelijk je hebt ze legaal gekocht, waarom zou je dan erxta moeten betalen om er voor te zorgen dat de eans niet iligaal gebruikt gaan worden. Kun je ze net zo goed gratis laten genereren, daar heb je dit risico ook.


Joep Webshop
Joep Webshop 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-20

Prima codes

Niks aan te merken


Stefaan Zilveren
Stefaan Zilveren 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-20

Goed geleverd

Bedankt voor de codes


Hj Ulken
Hj Ulken 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-12

Snelle en duidelijke website

Snelle en duidelijke website


Thom Anoniem
Thom Anoniem 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-12

Goede website

Doen wat wordt beloofd


Jhh Van der
Jhh Van der 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-12

Ondanks storing codes

Eancodeshop had een storing van 24uur, waardoor ik niet direct mijn codes kreeg. Wel opgelost door de klantenservice. Zelfs in het weekend.


Joline Van
Joline Van 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-10

Snelle, duidelijke en goede service

Snelle, duidelijke en goede service


Rick Veen
Rick Veen 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-10-04

Bedankt

Review waard. Afspraken nagekomen!


Noel Vredenburg
Noel Vredenburg 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Eigen merk producten

De codes gekocht voor mijn eigen merk producten. Snelle levering.


Sam Van heemskerk
Sam Van heemskerk 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Klantenservice

Na mijn bestelling had ik na 20minuten nog geen codes ontvangen. Hierna heb ik contactopgenomen met de klantenservice. Binnen 1 uur kreeg ik van Evelien een reactie, de codes stonden in de spam folder van mijn mail... (oeps..). Bedankt evelien voor het helpen


Bob Onbekend
Bob Onbekend 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Gewoon oké

Gebruik mijn codes voor Bol.com, alles verder goed


Abby Van gangelen
Abby Van gangelen 8/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Goed en snel

Goed en snel geleverd


Susanne Van p.
Susanne Van p. 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-10

Niks aan te merken

Snel geleverd en goede prijs


Jeannette Wezenberg
Jeannette Wezenberg 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-09-01

Snel geregeld

Zoals altijd ...super snel binnen 3 min de code's binnen.


Vincent P
Vincent P 10/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-08-22

Snelle service

Binnen een uur had ik de mail ontvangen, hierin stonden de login gegevens van mijn account. Direct de codes kunnen downloaden. Top


Esther Giessenburg
Esther Giessenburg 6/10
Escribió 1 opiniones | orden verificada

2020-07-27

Ongevraagd account

Na bestelling werd er ongevraagd een account aangemaakt. Daarnaast wordt er gemaild met het advies om een abonnement te nemen om de gekochte codes te beschermen.
Ik vond dit persoonlijk geen prettige ervaring en koop mijn codes voortaan elders.


eancodeshop.nl

eancodeshop.nl logo screenshot

wilt u één of meerdere ean nummer kopen? eancodeshop levert: | ? officiële ean nummers ? direct geleverd ? gratis barcodes


Información del sitio web


Acerca de Feedback platform

Recopilamos comentarios de consumidores de todo el mundo y somos la única plataforma de comentarios donde los revisores son recompensados ​​por escribir comentarios de calidad.

Al retribuir a la comunidad que hace posible obtener información valiosa para las empresas, hemos creado una gran comunidad de revisores.

Nuestro software de revisión avanzada aumentará la clasificación de Google para los propietarios de tiendas web y la mejor parte es gratis.

Logo Footer FBP

"Plataforma de revisión independiente para tiendas virtuales para obtener valiosos conocimientos de los clientes. Somos la única compañía que compensa a nuestros revisores por su tiempo para obtener revisiones de mayor calidad."

Para las revisoras


Crear cuenta de revisor

Únase a la plataforma de reseñas n. ° 1 de forma gratuita y comience a ganar dinero por cada reseña que escriba

Para propietarios de tiendas web


Precios

De paquetes gratuitos a empresariales

Integraciones

Complementos Plug & Play para la mayoría de las plataformas de comercio electrónico